Nozomi

Can we ever stop the fear
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Het BinnenZwembad

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Yera
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 15-04-10

BerichtOnderwerp: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 7:33 am

Natuurlijk kan bij zo een groot huis een binnenzwembad niet ontbreken. Het zwembad is verwarmd en word goed gefilterd, zodat onwelkom vuil niet in het water kan. Vlak bij het zwembad is een bubbelbad, waar minstens 6 tot 8 mensen in kunnen. Ook zijn er tuinstoelen neer gezet, waarin je na of voor het zwemmen in kan liggen om even tot rust te komen. Zachte handdoeken liggen opgevouwen in de kast, langs ze kant en natuurlijk zijn er ook een paar duikplanken, met allemaal verschillende hoogtes.
Het plaatje kan je gebruiken om je het beeld een beetje voor te stellen.



Regels: Minstens 2 in je typvak
Personen: Maakt niet veel uit, het zwembad is immers groot toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yera
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 15-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 8:17 am

De blote voeten van Yera liepen in een rap tempo over de betegelde vloer van het zwembad. In Phoenix was ze gewend om elke dag te gaan zwemmen, omdat het er elke dag eigenlijk best wel warm was. En ze was wel even toe aan een verfrissende duik. Tijdens de reis naar het huis Nozomi had ze ook al een tijdje geen lichaamsbeweging meer gedaan, dus was ze daar ook wel weer aan toe. Ze mocht niet lui gaan worden en haar conditie mocht zeker niet achteruit gaan. Zeker niet nu ze er achter was gekomen dat er binnenkort een hardloopwedstrijd in Londen plaats zou vinden.
De handdoek die ze had meegenomen gooide ze op één van de ligstoelen, waarna ze haar blik op het water vestigde. Heerlijk, rustig water. Hier kon ze wel een paar baantjes trekken. En ze was de enige op het moment, dus zou ze niet gestoord worden. Kort om, perfect!
Met dezelfde grijns als ze meestal op haar gezicht had, beklom ze één van de ladders voor de duikplank. Eens kijken of ze nog steeds die duikvlucht kon maken. Hoe moeilijk kon dat zijn? Het was toch net zoiets als fietsen, je verleerd het nooit? Ze hoopte het wel, anders was het een aardige afgang voor haarzelf.
Eenmaal boven aan de lader, spreidde ze haar armen en kwam ze met een sierlijke duik het water in. Sierlijk, maar niet elegant zoals zij dat eigenlijk gewild had. Maar ja, ze was in het water. Het heerlijke, zachte water.
Tevreden ging Yera op haar rug door het water drijven, met haar ogen gesloten, alsof ze sliep. Luisterend naar het klotsende water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damon
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 11:35 am

Damon's witte handdoek bungelde wild om zijn nek heen, terwijl hij richting het binnenzwembad rende. Het liefst lag hij nú al in het water. Toen hij eenmaal in de ruimte stond nam hij niet eens de tijd om de ruimte in zich op te nemen, het enige wat hij zag was het rustige water, waar hij over enkele seconden in zou duiken. Damon gooide zijn handdoek op een stoel, en de tas die hij bij zich had zette hij ernaast. Nog evencontroleerde hij het touwtje van zijn zwembroek, het was hem al vaak genoeg gebeurd dat hij zijn zwembroek was verloren. Toen alles eenmaal goed zat, keek hij gretig naar het water, en nam een aanloop. Met een stevig sprintje dook hij het water in, strak en netjes zoals hij altijd gedoken had. Damon had niet door dat er nog iemand anders in het zwembad lag, wiens rust nu waarschijnlijk helemaal verstoord was. Toen hij eenmaal boven water kwam, plakte zijn spierwitte haar dat normaal gesproken met pieken overeind stond, aan zijn hoofd vast. 'Dat had ik echt nodig,..' zei hij voldaan, en liet zich wat ronddobberen in het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 11:38 am

Ze glimlachte breed bij het zien van het prachtige water dat glinsterde in het licht. Vlot deed ze haar haar in een staart en liet een paar plukken voor haar gezicht hangen. Haar bikini was rood/roos geruit afgewerkt met speelse strikjes. Met een aanloop sprong ze in het water. 'BOMMETJE!' Very Happy Ze kneep haar neus toe voor ze verdween in een regen van zwembadwater. Vele kleine luchtbelletje dwarrelde naar boven en niet lang daarna kwam Alice naar boven en hapte naar lucht. Ze stak triomphantelijk haar armen in de lucht. 'woehooe' Very Happy 'nog eens' :3 Ze kroop het zwembad weer uit en herhaalde haar sprong.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 15-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 11:50 am

Toen Zack hoorde dat er ook een binnenzwembad was kon zijn dag niet meer beter. Meisjes in bikini's was het eerste wat hij dacht, maar ook hield Zack ontzettend van zwemmen. Hij kwam nogal droog aangelopen in een grijze zwembroek waar een geweldige sixpack boven zat. Zijn trots, zijn visite kaartje. Hij pronkte er altijd mee en trainde elke dag om hem strak te houden. Ook zwemmen zag hij als deel van zijn training.
Hij keek om zich heen, wat een enorme ruimte. Dacht hij bij zich zelf. Een grote grijns kwam op zijn gezicht toen hij merkte dat er al meer mensen in het water zaten. Geweldig! Hij nam een aanloop en sprong vrolijk het water in. 'Yetaaaaa', riep hij blij. Soms kon Zack nogal kinderlijk zijn, en vooral in het water
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yera
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 15-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 12:05 pm

Bij het horen van de eerste plons en het voelen van de eerste druppels en golven van het water, schrok Yera op uit haar dagdroom en vergat opslag hoe ze ook alweer moest zwemmen. Voordat ze het zelf goed kon beseffen, zonk ze naar de bodem en spartelde wild met haar armen en benen, om weer omhoog te komen. Eenmaal boven, was ze nog steeds niet helemaal bij, dus greep ze zich zo snel mogelijk vast aan de kant en probeerde ze het water dat ze had ingeslikt uit haar longen te hoesten. 'Wie was dat...' siste ze vijandig en draaide langzaam, met een dodelijke blik haar hoofd om, om de schuldige te vinden. Maar toen zag ze dat er nog veel meer mensen bij gekomen waren.
Nee toch, was dit zo een huis, waarin je nooit even rust kon vinden, omdat er op elke plek wel mensen rond zouden hangen? Vurig hoopte ze niet, want als ze bezig was met een verhaal schrijven, moest er stilte heersen en moest ze zich volledig kunnen consenteren.
En als er niet zo een plek in dit huis was, zou ze zich wel ergens in een kast of zo iets dergelijks verstoppen. Alles beter dan al het gekrijs en geschreeuw van Jan en Alleman.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damon
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 12:26 pm

Damon keek geshockeerd op toen hij merkte dat er nog een meisje was, en zag dat ze zó geschrokken was dat ze spontaan naar de bodem zonk. Net toen hij achter haar aan wilde gaan om te helpen, was ze alweer boven bij de kant. Met schuldig gevoel zwom hij achter het meisje aan, en ging naast haar aan de kant hangen. 'Gaat het..?' vroeg hij aarzelend. 'Ik had niet gezien dat er nog iemand in het zwembad lag, sorry,' zei hij, en glimlachte als een boer met kiespijn. Het was echt weer iets voor hem om iemand zo grof te storen. Toen hij merkte dat er nóg meer mensen binnen kwamen, was dat fijne gevoel wat hij net had in één klap verdwenen. Dit moest hem weer overkomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ichigo
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 17-04-10
Woonplaats : In een doos =D

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 12:33 pm

Ichigo liep rustig langs het zwembad en gooide haar handoek op één van de stoelen. Toen ze haar korte knalblauwe jurkje uitdeed zat daar een regenboog-gestreepte bikini onder. Hoe meer kleur hoe beter, dacht Ichigo wel eens. In twee passen rende Ichigo naar het zwembad en sprong van de kant af. Toen ze in het water dook spetterde ze iedereen die een paar meter bij haar vandaan stond nat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 12:47 pm

Alice zwom naar de rant en leunde met haar armen er op en staarde met een glimlach door het raam terwijl ze met haar voeten achter zich trappelde. Maar haar rust werd verstoord door het oppeens opkomende geroezemoes. Ze slaakte een geëgerde zucht en kroop het zwembad uit. Toen ze hier toekwam waren er maar 2 mensen maar nu was het te druk naar haar zin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julio
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 18-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 12:49 pm

Julio kwam als een gek binnengelopen en gleed bijna uit over de gladde vloer, maar kon zich nog net terug in evenwicht brengen. Hij had snel zijn zwembroek aangetrokken toen hij enkelen naar het zwembad had zien gaan. Met een brede grijns gooide hij zijn handdoek tegen de grond en schopte zijn slippers uit. Even keek hij snel om zich heen en snelde toen naar de rand van het zwembad. Als een atleet zette hij zich af met beide voeten, trok zijn benen in en vloog als een bal in de lucht. 'Bommetje!!' riep hij luid terwijl hij in de lucht hing en op het waterovervlak afging, waarna een reusachtige splash volgde, tot over de randen van het zwembad.
Even later kwam Julio terug naar boven, hard lachend. Hij gooide zijn hoofd naar achteren, zodat zijn haar uit zijn ogen kletste. Terwijl hij nog lachte, keek hij om zich heen. Hij zag Damon aan de rand hangen en spletste een grote golf water in zijn richting. 'Yo Dàmon!' zei hij weer alsof het een Italiaanse naam was. Ondertussen keek hij opnieuw rond zich, naar de anderen die ook in het zwembad zaten. Hij zag de gast die Zack heette en 3 meiden die hij niet kende, en een van hen kroop al uit het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Asha
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 15-04-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : In the middle of nowhere

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 12:54 pm

Toen Asha hoorde dat er een zwembad was in dit huis was ze als een gek in haar kast gaan graven naar haar bikini. Zwemmen, daar was ze gek op, dat kwam waarschijnlijk omdat het in haar land bijzonder was als je een keer de kans kreeg om te gaan zwemmen. Nu liep Asha met een vrolijk gekleurd omslag rokje om en een handdoek ver haar schouder geslagen richting de ligstoelen. Ze zag Ichigo nog net een handdoek op 1 van de stoelen gooien. Asha gooide haar handdoek op de stoel ernaast. Snel knoopte ze haar rokje los en haar nieuwe zwarte bikini werd zichtbaar. Zonder te aarzelen rende Asha richting het zwembad en dook er met een onhandige duik in.

http://illiweb.com/fa/pbucket.gif?o=458
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 12:59 pm

Alice kreeg een hele klets water in haar gezicht toen Julio in het zwembad was gesprongen. Verbaasd bleef ze voor zicht uit staren en schudde toen haar haar weer in de juiste plaats. Het water voelde heerlijk warm aan. Eigenlijk had ze geen zin om weg te gaan maar het was echt veel te druk naar haar zin. Maar toch... waarom zou ze zich moeten verjagen net wanneer ze wat behoefte had aan wat ontspanning in het zwembad. De klets water in haar gezicht leek haar wel van gedacht te hebben verandert want ze sprong meteen al weer het water in met een aanloop. Ze dook het water met volle elegantie en sierlijkheid en kwam weer uit aan de andere kant van het zwembad. Haar haar plakte aan haar naakte huid wat ze heerlijk vond. Het was lang geleden dat ze was gaan zwemmen dus ze zou zich zeker niet laten verjagen door de drukte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Athena
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 23-04-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Zwolle

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 1:01 pm

Athena had een zwarte tas over haar schouder hangen, en opende de deur van het binnenzwembad. Ze hoopte vurig dat er niet al teveel mensen zouden zijn, zodat ze ongestoord wat baantjes kon trekken, of wat duiken nemen van de duikplank. Al gauw zag ze dat het redelijk druk was, maar niet druk genoeg om te besluiten niet meer te gaan zwemmen. Ze zocht een ligstoel uit die bij het raam stond, en zette daar haar tas neer. Ze haalde haar handdoek eruit, en gooide deze over de stoel heen. 'Zo,' zuchtte ze. Ze voelde zich nogal eenzaam, in griekenland ging ze heel vaak zwemmen met vriendinnen, maar die waren er nu niet meer. In gedachten verzonken liep Athena naar de waterkant, en boog voorover om het water te voelen. Niet te koud, niet te warm. Ze glimlachte in zichzelf. Ze controleerde even of de achterkant van haar zwartgekleurde bikini of alles goed vast zat, en nam toen een sierlijke duik. Toen ze eenmaal boven water kwam plakte haar haar aan hoofd. Ze had eigenlijk al best lang niet meer gezwommen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julio
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 18-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 1:25 pm

Julio keek met een grijns naar Asha die in het water sprong in haar overheerlijke bikini, vervolgens naar Alice die was nat geworden door het opspattende water. Hij knipoogde even charmant naar haar, zoals hij dat ook in de woonkamer had gedaan. Hij wist nog maar al te goed wie ze was, en nu hij haar in bikini had gezien, zou hij haar zeker niet meer vergeten. Zijn aandacht werd terug weggetrokken, dit keer naar Athena die binnengewandeld kwam, en hij volgde met zijn ogen hoe ze sierlijk in het water dook. Met een geniepig grijnsje bleef hij haar aankijken, en liet zijn ogen langs haar lichaam glijden. Man, hoe was het mogelijk in dit huis om je gedeisd te houden? Alle meiden waren echt oogverblindend. Met dat meisje met het zwarte haar en de zwarte bikini moest hij zeker ook nog eens kennis maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 1:36 pm

Bij het zien van Julio zijn knipoog voelde ze hoe heel haar hoofd weer knal rood werd. Ze keek haastig voor zich uit en beet niet wetend wat te doen op haar tanden. Hij was een player, dat was waarom hij naar haar knipoogde en vriendelijk en vrolijk deed bij ieder meisje dat hij tegenkwam. Alice haalde diep adem en blaasde weer gekalmeerd uit zodat haar hoofd weer wat koeler werd. Ze zou Julio moeten ontwijken. Hij was niet het soort jongen dat goed was voor een meisje... Ze keek over haar schouder heen naar Julio. Maar toch... ze wilde hem beter leren kennen om de 1 of andere reden. Maar het besluit dat hij haar hoofd niet op hol zou laten brengen en dat hij nooit of te nimmer een vinger naar haar zou mogen uitsteken stond al vast.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julio
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 18-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 1:54 pm

Julio was nog druk bezig met Athena te bekijken, toen hij plots een blik op zich voelde brandden. Vanuit zijn ooghoeken zag hij het meisje dat hem bekeek. Alice. Had zijn pasbegonnen charme offensief dan toch al effect gehad? Dat had hij niet verwacht, zeker niet na wat ze gedaan had met Katie, dat had hij geweldig gevonden. Zijn ogen richtten zich nu volledig op haar, en ving haar blik toen ze over haar schouder naar hem keek. Een grijns krulde om zijn lippen. Bingo.. Hij dook onopvallend onderwater en zwom met zijn adem ingehouden naar Alice. Hij herkende haar benen aan het gelkeurde bikinibroekje, en toen hij vlak voor haar was, kwam hij terug boven water. Toen hij bovenkwam, keek hij haar recht aan, en haalde zijn hand door zijn haar. 'Hey..' zei hij cool, iets anders dan dat hij meestal uitprobeerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   zo apr 25, 2010 2:05 pm

Alice stond met haar mond vol tanden toen hij met zijn hand door zijn haar gleed. Haar hart had een slag overgeslaan en ze wist niet meteen wat ze terug moest zeggen tot wanneer ze zijn blik ontweek. 'hey' En glimlachte kort toen ze haar blozende wangen probeerde te onderdrukken. Ze mocht niet zo reageren. Hij had waarschijnlijk haar als één of andere makkelijke prooi bestempeld terwijl Alice niks van hem wilde weten omwille dat hij zo gemakkelijk haar hoofd op hol kon brengen. Ze had geen ervaring met dit soort mannen. Absoluut geen ervaring wat haar inderdaad een kwetsbaar doelwit maakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Asha
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 15-04-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : In the middle of nowhere

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   ma apr 26, 2010 8:50 am

Met wilde, ongecontroleerde slagen kwam Asha weer boven water. Zo te merken was ze het zwemmen een beetje verleerd. Ze zwom onhandig naar de kant van het bad en keek met rode wangen rond, hopend dat niemand haar actie had gezien. Ze veegde haar donkerbruine haren die nu haast zwart leken uit haar gezicht en keek naar de mensen in het water. Ze hing met 1 hand aan de rand van het zwembad, het viel haar op dat je maar weinig houvast nodig had om te kunnen blijven drijven. Ze herkende sommige, maar er waren ook nog een paar die ze nog niet had gezien. Ze trok zich op aan de kant en ging op het rand van het bad staan. "oké en nu wat beter" mompelde ze inzichzelf. Ze dook nu met en wat nettere duik langzaam, het water in en zwom met wat gecontroleerdere slagen naar de overkant van het bad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sayo
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 15-04-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Zeeland: Mburg :]

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   ma apr 26, 2010 10:36 am

Sayo liep wat verlegen met haar rode zwemband de zaal binnen, ze keek naar de mensen die al aan het zwemmen waren. Zelf was ze geen held in het zwemmen en had dus nog een zwemband nodig want niemand had haar ooit willen leren zwemmen, maar met een band lukte het nog wel. Ze plukte wat zenuwachtig aan haar badpak en liep toen met de zwemband naar de rand van het bad en sprong in het water. ze ging even onder maar kwam meteen weer omhoog door de zwemband, ze dreef rustig in het water en keek nar de rest.


___
badpak van Sayo (de witte)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julio
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 18-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   ma apr 26, 2010 10:44 am

'Alice, is het niet?' Met zijn grijns van altijd en glunderende ogen keek hij haar aan. Hij zag haar blozende wangen wel, en hoe ze hem niet probeerde aan te kijken. Bijna onhoorbaar grinnikte hij. Ze leek onschuldig en lief. Een lief meisje. Een prooi waar Julio het steeds weer moeilijk mee had. 'Je ziet er knap uit,' zei hij met een subtiele knipoog. Hij had het gevoel dat hij zorgvol moest omgaan met Alice. Niet te snel, niet te wild. Kalm, dan bezweek ze voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Asha
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 38
Registratiedatum : 15-04-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : In the middle of nowhere

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   ma apr 26, 2010 11:46 am

Asha keek fronsend naar Alice die met Julio in gesprek was, in de huiskamer leek ze nou niet echt veel intresse in hem te hebben. Ze haalde haar schouders op, misschien was hij wel aardig. Ze kende hem niet en was nou niet echt van plan hem te leren kennen. Haar blik werd getrokken naar een meisje met een wit badpak en een felrode opblaasband, Sayo. "ey" zwaaide Asha, ze gebruikte beide handen waardoor ze even vergat dat ze moest blijven drijven. Proestend sloeg ze met beide handen in het water om boven te blijven. Zo snel als ze kon zwom ze richting Sayo. Je moet je niet veel voorstellen van de snelheid, Asha was nou het toonbeeld hoe je niet moet zwemmen. "ey"zei ze nog een keertje terwijl ze al watertrappelend boven water probeerde te blijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Athena
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 23-04-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Zwolle

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   ma apr 26, 2010 1:55 pm

Athena hees haarzelf op de kant, en veegde haar haren nog een keer naar achteren. Ze haatte het alles het overal vastplakte, vooral omdat het zo ontzettend lang was/ Met een diepe zucht stond ze op, en liep naar haar stoel. Ze keek even door het zwembad. Ze zag haar kamergenoot, Alice bij de redhead die ze eerder in de woonkamer had gezien. Ze grinnikte, Alice had goed beet, Julio zag er namelijk niet bepaald lelijk uit. Ze glimlachte even, en keek toen door het raam naar buiten. Athena voelde zich eigenlijk best wel eenzaam, iedereen leek lol te hebben en zij, zij zat hier maar. Ze beet op haar lip. Het liefst pakte ze het eerste beste vlieftuig terug naar Griekenland, maar dat kon niet. Ze had alles opgegeven om in Engenland te zijn, ze kon nu niet zomaar alles stop zetten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   di apr 27, 2010 5:51 am

Bijna niet te zien beet ze op haar lip bij zijn vleiende woorden die haar gedachte over hem bevestigde. Hij was een player en in zijn ogen was zij niks meer dan een prooi. Ze glimlachte onbewust lief naar hem. Waagde het er op hem recht in de ogen aan te kijken. 'thx... ' Opnieuw liet Alice haar blik afdwalen voor zich uit om dan weer oogcontact te zoeken. 'in jouw ogen.. ben ik niets meer dan een prooi.. is het niet?' Ze wist niet of ze dat wel had moeten vragen. Wie weet schrikte ze hem wel af of zou hij kwaad worden omwille dat ze de verkeerde gedachte over hem had gehad. Liegen zou hij niet doen, die optie wilde ze liever niet geloven. Want naïef als zij is zou ze met open armen zijn leugens aannemen en blijven geloven tot wanneer iemand haar de waarheid verteld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julio
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 18-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   di apr 27, 2010 12:10 pm

Julio verkneukelde zich binnenin. Ze was bloedmooi, en ze leek langzaamaan te vallen. Haar lieve, prachtige glimlach verwarmde hem. Een vrouwenglimlach liet hem nooit onbewogen. Toen ze hem opnieuw aankeek verwachtte hij iets lief, aardig, onschuldig. Hij was oprecht verrast toen hij haar woorden hoorde. Even viel zijn masker af, alsof hij betrapt was. Zijn glimlach verdween en maakte plaats voor een verbaasde uitdrukking. Had ze dat nu werkelijk gevraagd? Man, daar had ze hem mooi liggen. Kom op, D'Agostino.. spoorde hij zichzelf aan, en toverde opnieuw een glimlach op zijn gezicht.
Hij vermande zichzelf en keek haar met opgetrokken wenkbrauw aan. 'Wat bedoel je daarmee?' Hij vroeg zich af of het hard opviel, hoe hij zijn masker opnieuw opzette. 'Je bent echt een mooi meisje, weetje.. Ik.. Ik wou je enkel leren kennen, maar misschien kan ik maar beter weggaan. Ik heb zo het gevoel dat je me niet vertrouwd.' Een verwrongen glimlachje kwam om zijn lippen, alsof hij zich gekwetst voelde. 'Sorry..' Zacht draaide hij zich om, zwom even weg, en keek toen achterom. Het leek een beetje op een scène die hij in een film had gezien. Hij ging weg, hij keek om, liefdevol, en zij bezweek en riep hem terug. Het viel nu enkel nog maar af te wachten of ze hem zou terugroepen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sayo
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 15-04-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Zeeland: Mburg :]

BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   di apr 27, 2010 12:43 pm

Sayo keek wat verast naar Asha, "hallo" zei ze en glimlachte even. Met veel moeite watertrappelde ze richting Asha, de zwemband bleef rustig om haar heen hangen en ging met de golfjes in het bad mee. Eigenlijk kende ze alleen Asha de rest was nog onbekend, maar dat betekende niet dat het geen vrienden konden worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Het BinnenZwembad   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Het BinnenZwembad
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nozomi :: De RPG :: Het huis Nozomi-
Ga naar: