Nozomi

Can we ever stop the fear
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   di apr 20, 2010 10:23 am

Deze kamer ziet er in het begin net zo uit als de meeste andere kamers in dit gebouw, 3 bedden, 3 nachtkastjes, een groot raam, 3 kasten en een bureau dat gedeelt zal moeten worden zoals de redelijk moderne badkamer door 3 kamergenoten. Naar mate tijd vorderd zal de kant waar Alice slaapt volledig verandert zijn naar haar eigen stijl.:
De muren zullen een warm donker rode kleur hebben, veel kussens in het licht grijs en in het rood. Een bijpasend geruit deken. Op haar nachtkastje zal er waarschijnlijk veel snoep papiertjes liggen en wie weet zelfs een leeg blik dat samen is geknepen. Dat je ergens een verwelkte bloem of zelfs 2 vind zou je ook kunnen treffen. Hier en daar zullen er wel wat kleren liggen en onder haar bed zal haar koffer verstopt zitten. In haar kleerenkast ligt bijna niks aangezien het toch allemaal rond slingert. Aan het voeteinde van haar bed staat er een klein bankje wat je wel vaker ziet bij andere kamers en wat het zou afmaken is een bruin konijn met een veel te grote strik om zijn nek dat ergens tussen haar kussens zal liggen. Zo ongeveer zal Alice haar kant van de kamer er uit zien.
Wat Athena en Vlinder met hun kant doen is hun keuze.

regels: kloppen of je daarna naar binnen stapt is op eigen risico. Zeker als je geen toestemming hebt.


Laatst aangepast door Alice op vr apr 23, 2010 12:02 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   di apr 20, 2010 10:36 am

Alice sleurde haar koffer de kamer in. Zette het ouwe ding tot stilstand en koos haar bed al meteen door er met een plof op te gaan neerliggen. Tevreden kreunde ze zich al nestelend tussen het donsdeken en genoot van de zachtheid die over haar naakte huid streelde. Met een vluchtig sprongetje liep ze naar de badkamer, keurde alles goed en liep vervolgens naar haar koffer. Daar haalde ze in één keer al haar kleren uit en legde die in het midden van de kamer. Ze liep naar de dichtsbeizijnde kast bij haar bed en propte niet echt opletend wat ze deed alles op de planken. Het enigste dat ze apart hield waren haar handdoeken, haar bikini's en haar toiletgrief dat ze bovenaan in de kast legde. De moeite om haar schoenen ergens apart te zetten hoefde ze niet want ze had maar één paar schoenen die ze nu aan had en teenslippers die ze samen met haar koffer onder haar bed stampte. Het enigste wat ze met veel zorg een plaatsje gaf op haar kamer was een muffe oude bruin knuffel in de vorm van een konijn die al een oor was verloren en weldra zijn linker oog zou kwijt geraken. Met beide handen plaatste ze hem in de rechterbovenhoek van haar bed en zette daarna tevreden haar handen in haar zij. 'zo.. klaar' ^.^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Athena
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 23-04-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Zwolle

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   za apr 24, 2010 11:22 am

Kamer 13, een kamer groot genoeg voor drie personen, met drie grote klassieke bedden, tot in de puntjes opgemaakt met een grijsgekleurd dekbed, die keurig tegen dezelfde muur aan staan. De bedden worden van elkaar gescheiden door de mooie houten nachtkastjes die ertussen staan. Voor elk bed staat een traditioneel dankje, wat met donkerrood suéde is bekleed. Dezelfde kleur donkerrood als de muren hebben. Op de grond ligt een houten vloer, en in het midden van de kamer een donkerrood hoogpolig kleed. Er zitten twee grote open ramen in de kamer, die er voor zorgen dat er genoeg friss lucht door de kamer heen kan waaien. Dat mag ook wel, met drie personen. Voor elk persoon is er een kast, van hetzelfde hout als de nachtkastjes, de bankjes en de bedden. Er is dus ruimte genoeg om je spullen kwijt te kunnen. Het bureau, en de badkamer word gedeeld. De badkamer is groot genoeg om iedereen er zijn spulletjes neer te laten leggen, dus dat zou geen probleem zijn. Boven elk bed hangt een klein lampje, voor als een van de drie s'avond wil lezen. Ook ligt er op elk bed een geruit kleed, aangezie het aardig koud kan zijn s'nachts. Natuurlijk zullen er meer spullen gaan staan, als alle huisgenoten zijn ingetrokken.

Regels:

Kloppen voor je binnen komt.
Niet teveel mensen op de kamer, aangezien we hem al delen met zijn drieën :')


_____________________

Athena stond met haar bagage voor de deur van haar nieuwe kamer. Ze hoopte er vurig op dat de kamer groot was, aangezien ze gehoord had dat ze hem met nog twee andere meiden moest delen. Ze hoopte dat ze goed met de meiden overweg zou kunnen, aangezien het er anders niet veel gezelliger op zou worden in de slaapkamer. Ze haalde nog een keer diep adem, en duwde toen de deur open. Het eerste waar haar ogen bij bleven hangen was het meisje dat met haar handen in haar zij in het midden van de kamer stond. 'Hallo!' zei Athena opgewekt. Beter deed ze aardig, het was goed om een goeie eerste indruk te maken. 'Jij bent dus een van mijn kamergenotes, ik ben Athena,' zei ze, en zette een van haar tassen naast zich op de grond, zodat ze het meisje de hand kon schudden. 'Is het andere meisje er nog niet?' vroeg Athena verbaasd. Ze dacht dat zij zelf al laat was, maar dat viel dus nog hartstikke mee. Athena keek even de kamer rond. De donkerrode muren bevielen haar wel, die maakten de kamer warm en gezellig. Ze glimlachte, het werd vast allemaal wel leuk.

( ik heb even een beschrijving van de héle kamer in elkaar geflanst, is zo vreemd als elke kant van elk persoon er anders uit zou zien xD Ik heb het ongeveer hetzelfde gehouden als jouw beschrijving, ik weet niet of je het ermee eens bent? :') )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vlinder
niveau 1


Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 15-04-10
Woonplaats : Mag je niet weten :3

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   zo apr 25, 2010 4:26 am

Vlinder kwam de kamer binnen, haar twee kamergenoten waren er al. 'Hallo. Vu is hier!' zei ze glimlachend. Wat verwarring kon geen kwaad. Ze vond het gewéldig als mensen niet wisten wie ze was. Ze kreeg meteen een idee. Elke dag iemand anders. Meteen had ze de neiging om hardop te lachen om haar briljante idee, maar ze moest het eerst wat meer uitwerken. Vandaag bleef ze gewoon Alisle, dus dat moest ze even zeggen. 'Hoi, ik ben Alisle.' zei ze verlegen, meteen terugvallend in het gedrag van de verlegen Alisle.
Toen haalde ze de drie jurkjes uit haar plunjezak en hing ze in de kast. 'Mooi hout.' zei ze. Een complimentje ging er altijd wel in. Toen legde ze haar lichtroze sprei over het bed en legde haar tandenborstel in de badkamer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   zo apr 25, 2010 11:26 am

(is goed)

Bij het horen van de deur die openging draaide ze zich om en zag ze dat er nog een witharig persoon hier in huis zou verblijven. Vaag begon ze zich een land voor te stellen waar alleen maar witharige mensen leefden maar werd wakker geschud uit haar fantasie bij het horen van het meisje haar stem. 'mijn naam is Alice' Vriendelijk nam ze Athena haar hand aan en glimlachte verwelkomend. Het duurde niet lang tot wanneer Vlinder ook de kamer kwam binnen gewandelt en meteen viel op dat ze een zeer verlegen meisje was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Athena
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 23-04-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Zwolle

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   di apr 27, 2010 4:34 am

Athena glimlachte naar het andere meisje dat binnen kwam wandelen, en wuifde even naar haar. 'Athena,' zei ze, en liep toen door naar het achterste bed. Ze gooide haar tassen erop, en ging op de rand van haar bed zitten. 'Hnn, comfortabel,' zei ze, en stond toen weer op om haar tas uit te pakken. Ze pakte de stapels kleding op, en legde deze in de kast die het dichtst bij haar bed stond. Er stonden drie kasten, dus ze ging er vanuit dat iedereen een eigen kast had. Toen ze eenmaal al haar spullen had uitgepakt, ging ze zitten op het bankje dat voor haar bed stond. 'Dus,..' zei ze tegen de andere meisjes. 'Weten jullie of er nog iets bijzonders te doen is in dit huis?' Athena glimlachte,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   di apr 27, 2010 6:02 am

Alice legde zich plat op haar buik neer op haar zachte donsdeken. 'ik heb gehoord dat er een zwembad is en het zou me niet verbazen als er een tennisveld hier ook in de achtertuin staat...' Met grote fatasie volle ogen keek ze dromerig voor zich uit. 'en een hele grote keuken met héél véél eten' Meteen zette ze zich in kleermakers zit en plaatste verlekkerd haar handen op haar wangen en wiegde van lings naar rechts. Ze zat duidelijk met haar gedachten bij haar laatste woorden wat weer duidelijk maakte dat ze graag eet. Wat je niet zou verwachten van zo'n mager meisje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Athena
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 23-04-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Zwolle

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   di apr 27, 2010 6:13 am

Athena grinnikte bij het zien van Alice, en keek haar glunderend aan. 'Ik hou van eten,' zei ze tegen Alice, die overduideljk ook van eten hield. Athena stond vol vreugde op, en kreeg een speelse twinkel in haar ogen. 'Misschien hebben ze hier wel zo'n mega opslagkast, met allemaal eten,' Eigenlijk had ze ook best honger, ze had nog niets gegeten sinds ze was aangekomen, en haar maag knorde om de seconde. Bovendien at Athena normaal gesproken de hele dag door, het vetste eten wat je maar kon verzinnen. Toch kwam ze eigenlijk nooit aan. Athena keek Alice vol glundering aan. 'Als we die kast nou eens gaan zoeken?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alice
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 19-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   di apr 27, 2010 6:19 am

Alice sprong vol vreugde op bij het horen van Athena haar schitterende plan. Vol overtuiging stak ze haar handen in de lucht. 'waar wachten we nog op?' Een strijdlustige ginstering begon te schitteren in haar ogen terwijl ze haar armen weer naar beneden deed. >:3 Ze was totaal vergeten over Vlinder die haar spullen aan het uitpakken was in de badkamer en ging helemaal op in de voedselzoektocht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Athena
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 28
Registratiedatum : 23-04-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Zwolle

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   di apr 27, 2010 6:23 am

Athena liet een klein schaterlachje schieten, en keek vol glundering naar Alice. Zonder zich verder nog iets aan te trekken van het meisje dat zichzelf had voorgesteld als Alisle, legde Athena haar hand op de klink van de deur. Ze wist eigenlijk helemaal de weg niet in het huis, maar ze zou het gauw genoeg leren als ze op zoek was naar eten. Ze wenkte naar Alice, en liep de deur uit.

( uhm, even een topic aanmaken voor de voedseltocht? xD )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vlinder
niveau 1


Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 15-04-10
Woonplaats : Mag je niet weten :3

BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   di apr 27, 2010 7:02 am

Vlinder keek naar de twee meisjes die allebei overduidelijk veel van eten hielden. Ze grijnsde stiekem, en viel toen terug in het gedrag van Alisle, gedrag dat ze de rest van de dag vol moest houden. 'Ehm... Succes, denk ik dan.' zei ze, en toen liep ze de kamer uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Verdieping 2. Nr. 13 - vlinder & Athena & Alice
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nozomi :: De RPG :: Het huis Nozomi-
Ga naar: