Nozomi

Can we ever stop the fear
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Clark C. Kelly

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Clark
niveau 1
avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 15-04-10

BerichtOnderwerp: Clark C. Kelly   vr apr 16, 2010 11:35 am

Volledige naam: Clark Carter Kelly, ook wel Clark C. Kelly. Clark, een typische Engelse naam die de mensen van het wees huis vast wel uit een tijdschrift hebben gehaald omdat ze niets beters konden verzinnen. Carter heeft hij er zelf tussen geplakt en Kelly is er later, toen hij geadopteerd werd door de familie bij geplakt.
Roepnaam/bijnaam: Clark noemt iedereen gewoon Clark, tenzij ze speciale namen voor hem hebben verzonnen.
Leeftijd: 17
Verjaardag: de echte datum is niet bekend maar ze schatten zo rond 2 Mei, op die dag word het ook gevierd.
Sterrenbeeld: Tweelingen
Geboorte land: Tot zijn 8ste in een wees huis in Edinburgh, Schotland. Dus het is zeer waarschijnlijk dat Schotland ook zijn geboorteland is.
Geslacht: Mannelijk.
Speciale krachten: Bliksem
Extra kracht: Snelheid
Wapen: Messen, hij heeft altijd wel een mes bij zich en is daarvoor al vaak opgepakt voor wapenbezit.
tweede wapen: -
vechtsport: -
Vechtstijl: Clark moet het hebben van zijn snelle reflexen en uithoudingsvermogen aangezien ondanks zijn spieren niet erg sterk is. Hij is vooral in snelle steken in de rug en is een sluwe tegenstander die zijn handelingen altijd eerst overdenkt. Toch heeft hij als zwakke plek dat hij teveel uitdaagt, hij maakt nooit iemand genadeloos af maar probeert zijn tegenstander heerst woest te maken en veel pijn te laten lijden voordat hij er een einde aan maakt. Zo is hij wat sloom en geeft dat de tegenstander tijd om een tegenaanval te bedenken ondanks de pijn. (Dit geld ook voor stoei-partij'tjes, Clark krijgt een kik er van om mensen in een gevecht op te jutten).

Status: Clark is op het eerste gezicht niet de sociaalste jongen, nors, geïrriteerd en prikkelbaar. Maar als je hem eenmaal leert kennen is het best een nice guy. Hij is alleen heel erg driftig en het best op zichzelf. Dat maakt ervan dat mensen hem wel interessant en aardig vinden, maar hem liever op afstand houden. Maar een heel enkele keer maakt Clark een vriend of vriendin en die vriendschap is dan ook echt heel erg sterk. Clark is heel behoudend en werkt het liefst volgens een strak plan. Hij is een echte denker kan soms dagen lang zwijgend zitten na te denken. Sommige noemen hem saai, andere interessant en andere vreemd. Clark laat niet veel over zijn gevoelens los, maar gevoel heeft hij wel degelijk, hij vind er alleen nooit woorden voor.

Afkomst: De precieze afkomst van Clark is niet bekend. Hij werd gevonden bij een bushokje in net buiten Edinburgh en is daarna gebracht naar het weeshuis in Edinburgh. Hij is tot zijn 8ste daar groot gebracht en is daarna toen de familie Kelly hem adopteerde meegenomen naar Engeland, Manchester
Familie: Hij beschouwd de familie Kelly als zijn familie. De familie is trouwens niet groot. Delia Anna Kelly, Clark's moeder, is een levendige vrouw van 48, een beetje een workaholic, ze is vrolijk en zit vol "ongebreide energie" zoals ze dat zelf noemt. John Ronald Kelly, de vader, is een man van 50 die er uit ziet alsof hij in de eind 30 zit. Hij is een echte huis vader en maakt zich altijd veel zorgen over zijn zoon Clark. Dalia kon geen kinderen krijgen, daarom besloten ze pas laat dat ze een kind wouden adopteren. Clark is helemaal deel van de familie geworden.

Lengte: 1.97 en groeit nog een centimeter of 2
Omschrijving haar: Blond, het valt altijd wel in een goed model en is niet te lang en niet te kort. Clark ergert zich er aan dat het soms wat krult aan de onder kant en stijlt het.
Omschrijving ogen: Clark's ogen zijn zijn trots, ze zijn zacht geel van kleur, met donkergroene vlekken. Veel mensen denken dat het lenzen zijn maar het zijn zijn echte ogen.
Bouw van het lichaam: Clark is een stijve hark, gespierd maar stijf. Hij heeft lange benen en een strakke buik, geen grammetje vet te bekennen.
Kledingstijl: Clark vind kleding en er verzorgd uit zien best belangrijk. Hij gaat meestal vrij netjes, een witte blouse gecombineerd met een donkere spijkerbroek. Nee hij is zeker geen trendsetter, gewoon heel erg ordinary.
*Andere uiterlijke kenmerken: Clark heeft ooit een gaatje in zijn oor laten zetten en soms draagt hij daar nog een oorbel in, hij heeft wat littekens op zijn buik uit een vechtpartij die hij ooit in het weeshuis had.

Passies: American Football kijken, Clark houd van die sport en van tv kijken. Hij houd ook van koken, ook al weet hij niet eens een fatsoenlijk ei te bakken. En na denken, vooral veel nadenken. Het vinden van juiste oplossingen is een soort van obsessie voor hem geworden.
Afkeer: Troep van andere opruimen, opdringerige mensen, mensen die hun neus in andermans zaken steken.
Verslavingen/genotsmiddelen: Clark houd van cake en koekjes.

Karakter: Clark is een ijverig en nors persoon. Hij sluit niet gemakkelijk vriendschappen omdat hij erg behoudend is. Hij is geen praat graag en voelt zich snel teveel in het bijzijn van melige mensen. Toch kan Clark heel vriendelijk en begripvol zijn, hij zou nooit iemand uit zichzelf gaan uitschelden en probeert zijn mening altijd op een subtiele manier te vertellen omdat hij geen zin heeft in langdurige ruzie's. Hij is ook een echte vent als het gaat om dingen te gelijk doen, hij kan zich maar op 1 ding focussen. En meestal is dat denken, hij raakt snel geïrriteerd als mensen de hele tijd aandringen. Hij is meestal heel relaxed en een en al luisterend oor voor mensen die hun probleempjes bij hem kwijt moeten. Clark kan ook zijn melige buien hebben, dan zit hij vol energie en is hij over-emotioneel, dat is meestal als ie gezopen heeft. Dat is een van redenen waarom Clark niet veel zuipt, hij wilt alle emotie's voor zichzelf houden. Hij heeft het gevoel alsof hij teveel vraagt van mensen als hij zijn emoties toont.
Relaties: Clark is een echte gentlemen tegen over (de meeste) meisjes. Alleen is hij op het moment bezet, en dus niet op zoek. Als hij zoekt dan let hij vooral op meisjes die er aardig en er goedverzorgd uit zien. Hij vind het in relatie's belangrijk om eerlijk tegen elkaar te zijn, hij probeert heel open te zijn tegenover zijn liefje. Ook probeert hij het contact goed te behouden. Zo belt hij elke avond even naar zijn huidige vriendinnetje Stefanie.
Bijzonderheden aan karakter: Zijn behoudenheid en zijn strategische gedachten's.
*Talenten: Sprinten. Hij kan heel hard rennen en zeker wel de 80 kilometer per uur rennen als hij op top speed gaat. Maar.. Dat is ook omdat zijn kracht is, zijn specialiteid, gave. Ook is hij goed in strategische vakken en oplossingen vinden.
Zwakheden: Als mensen beginnen over zijn emoties en romantische momenten waarop er iets zo moeten gebeuren. Hij is er echt een afknapper in, een gentlemen maar te nuchter om te bedenken dat hij iets zou moeten ondernemen, zo moest zijn vriendinnetje Stefanie ook de eerste stap doen.

Verleden:
[i] 17 jaar geleden werd er, op een regenachtige druilerige avond in Mei, een kartonnen doos achtergelaten bij een bushokje net buiten Edinburgh met daar een jongen-tje in. Hij werd gevonden en een weeshuis gebracht in Edinburgh. Zo groeide hij op in het weeshuis tussen al de andere wees kinderen en dat waren er overegens niet veel. 17 om precies te zij. De mensen van het weeshuis hadden besloten om de jongen Clark te noemen. Clark maakte veel vrienden in het weeshuis, hij had er geen rotte tijd. Toch voelde hij zich altijd apart, de meeste kinderen in het weeshuis waren niet eens wees. Hun ouders konden gewoon een tijd niet voor ze zorgen en een pleeg gezin vinden voor die tijd was onmogelijk. Samen met nog 5 andere kinderen dacht Clark een echte wees te zijn. Toen hij op zijn 6de te horen kreeg dat hij achter gelaten was door zijn ouders, die dus helemaal niet dood hoefde te zijn, ging er een schok door hem heen. Er was nog hoop dat zijn ouders leefde, en dat hij die ooit terug zou vinden. Sinds Clark kon lopen was hij altijd al een snelle sprinter en won hij altijd partijtjes die hij hield met zijn andere vrienden in het weeshuis.

Clark werd op zijn 8ste geaddopteerd door de familie Kelly. Hij werd meteen al toegelaten en was verknokt op zijn ouders. Hij was heel blij toen hij eindelijk uit het weeshuis weg mocht en schreef de eerste paar jaren nog vaak naar zijn vrienden in het weeshuis en kwam er af en toe nog. Maar hij verloor het contact en kreeg opnieuw vrienden. De familie Kelly was een kleine, zorgeloze familie. Clark had op zijn 11de weer de drang om zijn biologische ouders te gaan zoeken maar Dahlia en John keurde dat niet goed. Ze waren bang dat Clarks ouders aan de drugs waren of hij een bastard kind was of het kind van een hoer of tienermoeder. Dit maakte Clark woest, hij is 3 jaar enorm kwaad op zijn ouders geweest en heeft 3 jaar gezwegen. Hij is zelfs een keer weggelopen. Dit heeft John en Dahlia erg afgeschrokken, ze wisten niet dat de afkomst en zijn echte ouders zo belangrijk waren voor Clark. Toch hebben ze hem altijd behandeld als hun echte zoon, en hem met liefde groot gebracht.

Na dat Clark uit zijn boze dip kwam die 3 jaar duurde was het tijd voor hem om eens opzoek te gaan naar liefde. Hij was door zijn uiterlijk best geliefd bij de meisjes, hij was mysterieus en knap, maar omdat hij nog steeds een beetje aangebrand was durfde ze niet op hem af te stappen. Toch heeft Clark 4 serieuse relatie's gehad waaronder de huidige met Stefanie.

De reden dat Clark naar dit tehuis is gestuurd is omdat Dahlia en John relatie problemen hebben, en ze een lastige tiener er niet bij kunnen hebben en Clark niet naar familie wou. Vrij simpel.
*Overig: Nee

Plaatjes:
(de blonde uiteraard)

watashi wa, ru ru wo yomu bounce
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kamikaze Lee
Admin
avatar

Aantal berichten : 45
Registratiedatum : 14-04-10

BerichtOnderwerp: Re: Clark C. Kelly   vr apr 16, 2010 2:59 pm

Oke, ik heb geen zin om je hele lijst te lezen maar ik geloof je verder wel xD
Goed gekeurd *gayhand*

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://nozomi.actieforum.com
 
Clark C. Kelly
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nozomi :: First of all :: Het aanmelden-
Ga naar: