Nozomi

Can we ever stop the fear
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Mvr Edwards

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mvr Edwards
Geest
avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 14-04-10

BerichtOnderwerp: Mvr Edwards   do apr 15, 2010 6:38 am

Mvr Edwards, ook wel gekend als Elisabeth Scheerder voordat zij met Jacob Edwards trouwde. Ze kwam uit een enorm gezin met minsten tien of meer zussen die allemaal bijna perfect waren opgevoed. De een wat minder goed dan de ander. Maar Elisabeth schoot er altijd wel een beetje uit. Ze was altijd ontzettend slim en was altijd in van alles geïnteresseerd. Vooral op het gebied van communicatie. Ze hield er van om met mensen te praten, of om gewoon te luisteren naar verhalen. Ze wist hoe ze mensen moest helpen en had altijd goede raad. Via haar opleiding communicatie, kwam ze op de opleiding psychologie. Haar droom was om een eigen haar eigen afdeling te hebben. Haar droom leek uit te komen, maar niet precies op de manier die ze wilde. Eigenlijk was dit nog beter. Toen ze samen met Jacob ging wonen, had ze haar eigen kantoor waar ze mensen ontving met verschillende psychologische problemen.
Ook Elisabeth had een goed verleden, en de een fijne man. Ook al was hij wat veel op werk, soms hield dat de spanning er wel eens in. Ze waren nog jong en hadden nog een heel leven voor zich. Elisabeth had ook veel mensen kennis en leuke vriendinnen. Eigenlijk hadden de twee een perfect leven. Ook waren ze getrouwd en hadden ze het huis een prachtige naam gegeven. Nozomi, wat stond voor hoop.
Er was nog maar een ding dat ontbrak. Kinderen. Iets waar Mvr Edwards nooit over durfde te beginnen, maar het moest nu toch echt maar eens gebeuren. Gelukkig reageerde Mr Edwards er heel goed op en negen maanden later beviel Mvr Edwards van een jongetje genaamd Andrew. Andrew had vooral een goede band met zijn moeder, hij leek enorm veel op haar. Ook in het gedrag. Niet veel later beviel Mvr Edwards ook van een meisje die ze Scarlett noemde. Scarlett leek weer heel veel op haar vader. Ook in gedrag. Scarlett was ontzettend eigenwijs en had een totaal eigen wil. Ook was ze al ontzettend slim voor haar leeftijd. Daarom lieten haar ouders haar best wel vrij. Ze deed ook al veel op zich zelf. Maar op een dag gebeurde er iets vreselijks. Scarlett was in de enorme tuin aan het spelen toen ze opeens verdwenen was. Dit hadden haar ouders enkel niet door. Tot dat er een wat rare politie agent voor de deur stond, die vertelde dat Scarlett was overleden tijdens een auto aanrijding. Elisabeth stortte in en haar schuld gevoel was enorm. Ze had geen idee hoe ze verder moest met haar leven en zat dagen lang wezenloos op de bank. Tot dat Mr Edwards met het bericht kwam dat ze vermoord was. Door wie en waarom wist hij niet. Dit bracht Elisabeth in nog ergere dip. Hoe moest ze nu nog verder? Het enige wat Mr Edwards wilde was wraak. Hij leek opeens een totaal andere kant hebben. Een gestoorde en zieke kant. Hij kwam met het idee om ook maar dood te gaan, om zo bij hun dochtertje te komen. Maar hij had nooit verteld aan Mvr Edwards dat hij ook wraak wilde nemen. Dat was ze er zeker tegen geweest.
Diep van binnen was Mvr Edwards zo ie zo al tegen het idee, maar op het moment wist ze geen andere uitweg. Nachten lang had ze gehuild, toen ze eindelijk het gif binnen kreeg en gelijk dood was. De familie kwam weer bij elkaar en ze zagen hun dochtertje. Onder de krassen die pas weg zouden gaan als ze naar het licht zouden gaan. Dat wilde Mvr Edwards. Maar Mr Edwards had een heel ander idee. Hij wilde eerst wraak. Na lang gedoe deed Mvr Edwards mee, en zo hebben ze wraak genomen om de man die hun dochtertje had vermoord.
Daarna konden ze niet meer naar het licht en konden ze geen rust meer vinden. Zo zijn terug gekeerd naar het huis en daar gaan wonen als geesten. Iedereen die er kwam wonen werd al snel weer weg gejaagd. Mensen die er te lang bleven werden vermoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mvr Edwards
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Nozomi :: Informatie :: De NPC's-
Ga naar: